|
ECONOMIE FINANTE PIATA IMOBILIARA discutii depre finante banci credite macroeconomie imobiliare tendinte prognoze politici instrumente anunturi gratuite
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
admin Site Admin
Data înscrierii: 23/Noi/2007 Mesaje: 5497
|
Trimis: Vin Sep 18, 2009 9:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Dupa aproape zece luni de mandat, ministrul transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat ca cei 836 de kilometri de autostrada, promisi in campania electorala, nu se vor realiza fara o finantare solida din partea Guvernului.
Ministrul a precizat ca "deja se pune sub semnul intrebarii restul lucrarilor”. "In acest an, Ministerul Transporturilor a primit numai 1,5% din PIB. Daca nu primim minim 3,5% din PIB, anul viitor, vom inchide anumite lucrari”, a spus Berceanu.
....................................
sursa:
business.ro |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 23/Noi/2007 Mesaje: 5497
|
|
| Sus |
|
 |
krabu senior
Data înscrierii: 26/Noi/2008 Mesaje: 235
|
Trimis: Sâm Aug 07, 2010 11:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai BERD a impus ca autostrazile sa nu aibe borduri.
Am venit acasa si constat a x`a borduriada! Si cine mai spune ca infrastructura nu are un loc important in Spagadiada epocii de aur, editia a II-a din 2010. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|